Головна Спорт Довгоочікуваний трофей ФК «Жовкви»

Довгоочікуваний трофей ФК «Жовкви»

248
0

Минулого тижня, саме у День Незалежності України, відбувся розіграш фінальної частини однойменного Кубка Незалежності серед футбольних команд різних дивізіонів чемпіонату Жовківщини.

Серед команд Вищої ліги першості району за звання найкращої змагались ФК «Жовква» та ФК «Замок». На футбольному полі с. Добросина відбувся справжній бій між двома рівними суперниками. Колективи продемонстрували якісну та дисципліновану гру. У процесі нав'язливої боротьби та злагоджених дій команд упродовж основного часу гравцям обох команд  вдалось двічі вразити ворота суперника, — у результаті матч закінчився нічиєю 2:2. Переможця визначила післяматчева серія пенальті, де перемогу здобули жовківчани з рахунком — 5:4, ставши таким чином володарями Кубка Незалежності Вищої ліги Жовківщини у 2015 році. Варто згадати, що це — перший трофей ФК «Жовкви»  за кілька років. Зовсім нещодавно жовківська команда перебувала у стані свого фактичного занепаду. Проте цьогоріч вона зуміла відродитись. Силами натхненних гравців, за підтримки влади та підприємців — команда знову розпочала свої виступи. І вже цього сезону здобула свій довгоочікуваний трофей —  Кубок Незалежності серед команд Вищої ліги Жовківщини.

Відбулись і фінальні матчі розіграшу Кубка Незалежності між командами Першої та Другої ліг футбольної першості Жовківщини. Серед команд  Першої ліги у фіналі  мірялись футбольною майстерністю  ФК «Глинсько» та ФК «Стара Скварява». Матч закінчився нульовою нічиєю, і доля цього поєдинку також вирішувалась у серії пенальті. У результаті перемогу святкувала команда із села Глинська, здолавши опонента з рахунком 5:4. У Другій лізі вирішували, хто стане володарем Кубка Незалежності 2015 році колективи ФК «Панчишини» та ФК «Малі Підліски». Результат і цього фіналу вже вкотре вирішили одинадцятиметрові удари. У серії післяматчевих пенальті впевнену перемогу здобула команда ФК «Панчишини» з рахунком 3:1, ставши володарем трофею.

Віталій СЛУКА.