Головна Культура У Монастироцькому психоневрологічному інтернаті відбувся концерт

У Монастироцькому психоневрологічному інтернаті відбувся концерт

417
0

У Монастироцькому психоневрологічному інтернаті відбувся концерт за участі учасників художньої самодіяльності Народного дому селища Магерова, які приїхали із чудовою програмою, приурочивши її Дню людей похилого віку та Дню захисника України. Колектив привітно зустріли директор інтернату Юрій Дзюнька та його працівники.

У рамках концертної програми вокальний ансамбль “Сузір’я” та чоловічий квартет виконали низку творів на патріотичну та гумористичну тематики, а сімейний дует у складі Надії та Ігоря Сковронів співали жартівливих пісень, твори про кохання, любов і щастя.

У народі кажуть: “Творити добрі справи потрібно вчасно — за життя”. Учасники художнього колективу Магерівщини теж робили добро, адже після кожної пісні підопічні інтернату гучно аплодували, а наостанок попросили заспівати «на біс». Варто зазначити, що магерівці вже друге впродовж тижня проводять подібні концерти. Недавно вони відвідали військовий полігон на Яворівщині, де виступали перед військовими.

Сердечна подяка депутату Магерівської ОТГ Юрію Семочку за забезпечення транспортом для колективу, яке він робить уже вкотре.

Галина ФЕСЮК,
начальник відділу
культури і туризму
Жовківської РДА.