Головна Спорт Українці заняли призові місця на Кубку світу з авіамодельного спорту у класі...

Українці заняли призові місця на Кубку світу з авіамодельного спорту у класі повітряний бій

284
0

2-4 травня у  місті Біттерфельд (Німеччина) відбувся Відкритий етап  Кубка світу з авіамодельного спорту у класі  повітряний бій (F2D).  Участь у змаганнях брали найкращі бійці світу. 39 спортсменів з Литви, Латвії, Естонії, Нідерландів, Англії, Франції, Австрії, Німеччини, Іспанії, Італії, Швеції, Данії та ін. 

У командному заліку Україна посіла почесне перше місце. Другими стала команда Латвії, третіми — Данії. В особистому заліку жовківчанин Андрій Умрихін поступився тільки Ялунінсу Борісу з Латвії, третю сходинку зайняв теж українець, Станіслав Чорний з міста Києва. Серед юніорів Україна здобула золоту і бронзову медалі: 1 місцеІлля Редюк (Україна, Київ); 2 місце  —  Нелсен Фрілз (Мортен, Данія); 3 місцеДмитро Чорний (Україна, Київ).

Команда України, у складі якої були спортсмени з Макіївки (Донецька область), Києва, Одеси та Жовкви, приурочила свою  перемогу героям, які загинули, і патріотам, які продовжують боротьбу на сході та півдні України за цілісність та незалежність  нашої  Держави!

Слава Україні!

P.S. Колектив редакції вітає нашого земляка Андрія Умрихіна із почесним другим місцем у змаганнях і зичить йому міцного здоровя та вдалих наступних виступів.