Головна Спорт Жовківчани з бійцівського спортивного клубу “Аскет” зайняли призові місця на першості України...

Жовківчани з бійцівського спортивного клубу “Аскет” зайняли призові місця на першості України з кіокушин карате

381
0

Дебютний виступ — три медалі!

У кінці жовтня ДП «Олімпійський центр “Конча-Заспа” в Києві приймало відкриту першість України з кіокушин карате. В змаганнях взяли участь понад 300 бійців з усієї країни. Для когось цей турнір став дебютом, а для декого прохідним квитком на чемпіонати Європи та світу.

Команду з м. Жовкви представляли  бійці спортивного клубу “Аскет”. І хоча  на змаганнях такого рівня виступали вперше, потрапили в категорію найкращих, виборовши два срібла та одне золото. Роман Іванець з Туринки  виборов друге місце серед хлопців 10-11 років у ваговій категорії до 25 кг, також Максим Каспшишак отримав відзнаку за волю до перемоги. Друге місце посів Павло Шарко, учень Жовківської ЗОШ № 1, серед хлопців 14-15 років у категорії до 60 кг. Знову чемпіоном повернувся додому Євген Цюпка з Волі-Висоцької, впевнено виборовши перше місце серед хлопців 10-11 років у категорії понад 45 кг.

Спортивний клуб “Аскет” висловлює велику подяку батькам хлопців, також всім, хто допоміг в організації виступу, зокрема В. Перетятку. Також слід відзначити сприяння Жовківської міської ради в особі А. Мазана.

Справжніх патріотів, захисників країни виховують змалку!

Наш спорткореспондент