Головна Цікаво Найкращі недорогі шини 195 65 R15

Найкращі недорогі шини 195 65 R15

59
0

Сучасні компактні легковики класу В часто оснащуються типорозміром шин 195/65R15, завдяки чому він став одним з наймасовіших. В цієї розмірності виготовляють продукцію усі шиновиробники світу, пропонуючи водіям велику кількість автошин зимвоих або літніх.

Серед літніх шин найпопулярнішими недорогими моделями в розмірі 195/65 15 є:
– Taurus High Performance – літня шина з сучасним асиметричним протектором і яскравими характеристиками. Поєднання декількох технологій дозволило надати покришці точних кермових реакцій при зберіганні високого рівня комфорту.
– Nexen N`blue HD Plus – відома модель від південнокорейського виробника. Перевагами Nexen N`blue є баланс між зносостійкістю і паливною економічністю одночасно з високими показниками зчеплення на сухій і мокрій дорозі.
– Viking ProTech NewGen – літня шина з двома видами протектору в залежності від диаметру. Глибокі дренажні канали дозволяють зберігати високий рівень продуктивності на мокрій дорозі, а асиметрична конструкція блоків позитивно впливає на підвищення рівня комфорту і покращення керованості. Окрім того ProTech New Gen 195/65r15 привертає увагу тривалим ресурсом використання.

– Kumho Ecowing ES31 – ще одна паливноекономічна модель медіум сегменту. Додавання кримнієвої кислоти в гумову суміш сприяє зменшенню опору кочення і покращенню стійкості на мокрій дорозі. Глибокі повздовжні канали протидіють акваплануванню, а зачинена плечова зона зовнішньої сторони зменшує рівень шумоутворення.

– Lassa Greenways – перша «зелена» шина від турецької компанії Brisa, котра привертає увагу не тільки паливною економічністю, а й високим рівнем комфорту. Досягти економії палива дозволяє особлива гумова суміш, а жорсткі блоки протектору зберігають надійне зчеплення з дорожньою поверхнею.
Зимова гума 195 65 r15 також має багато достойних представників:
– Firestone WinterHawk 4 – комфортна зимова шина для помірного клімату. Якщо в холодну пору року дощ, або мокрий сніг є частими явищами WinterHawk 4 стане надійним партнером для безпечного пересування в подібних умовах. Направлений протектор також легко долає ділянки вкриті снігом, або сльотою.

– Taurus Winter – направлений тип дизайну зимової шини призначений для швидкого розгону та ефективного гальмування на снігу, або на мокрій дорозі. Автівка обладнана зимовими шинами Taurus Winter підвищить безпеку взимку.

– Viking WinTech – направлені зимові шини з всіма перевагами для безпечної експлуатації зимою. Морозостійка гумова суміш витримує низькі температури, а направлений протектор не боїться снігу, льоду та не розчищеної дороги.