Головна Культура Артисти Львівської опери виступили у Вроцлаві до Дня Незалежності України

Артисти Львівської опери виступили у Вроцлаві до Дня Незалежності України

170
0

З нагоди Дня Незалежності України у Вроцлавському оперному театрі відбувся урочистий концерт «Найгарніші голоси Львівської опери – класика української, польської та італійської опер». На початку заходу співаки Львівської опери виконали Державні Гімни України та Польщі. Концерт відвідали представники влади Нижньосілезького воєводства, Генеральний консул України у Вроцлаві Юрій Токар та делегація з Львівщини.

Львівську обласну раду представляли депутати Ростислав Добош та Роксоляна Вороновська. Обласні обранці передали вітання та слова підтримки українцям, які зараз перебувають в Польщі, а також подякували владі та народові Польщі за велику братерську підтримку і повагу до нашої держави.

Мистецький проєкт реалізований за підтримки дипломатів України у Вроцлаві та спрямований на поглиблення двосторонньої взаємодії між державами на міжрегіональному рівні. Також це символічний жест подяки польському народові за надання прихистку для українців та постійну передачу гуманітарної допомоги у регіони України, які потерпають від війни.