Головна Культура Дитячу книгу “Тустань: історія співіснування людини та скелі” презентують у Львові

Дитячу книгу “Тустань: історія співіснування людини та скелі” презентують у Львові

48
0

Презентація нової книги “Тустань: історія співіснування людини та скелі” відбудеться у неділю, 23 липня о 16.00 у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука, на Площі Ринок, 9.

Організовує захід комунальний заклад Львівської облради заповідник “Тустань”.

Новинка розрахована на дітей віком від 5 до 12 років. Надрукована книга у форматі  віммельбуху – з яскравими, деталізованими, максимально насиченими візуальною інформацією ілюстраціями.

Під час презентації видавці розкажуть про свій задум й про те, де можна придбати книгу. Шанувальникам давньоукраїнської історії буде цікаво оглянути репліки середньовічної зброї та предметів побуту з колекції музею Тустані, які також зображені в книзі.

“Для нас велика радість презентувати книгу про видатну пам’ятку середньовіччя фортецю Тустань в іншій відомій пам’ятці – Кам’яниці латинських архієпископів на площі Ринок, де зупинялися королі та князі, – зазначають організатори презентації. – Тож беріть своїх маленьких мандрівників і мандрівниць і приходьте роздивлятися нашу книжку-пошуківку зблизька. Відчуйте разом з нами Силу Скель!”.