Головна Культура Концерт Ірини Федишин — це завше аншлаг

Концерт Ірини Федишин — це завше аншлаг

638
0

Переповнений зал, гучні оплески стали найкращим подарунком для Ірини Федишин. А різдвяна коляда і ліричні музичні композиції співачки створили у день Старого Нового року особливий  настрій присутнім.

Як зізналась Ірина Федишин, це вже не перший її візит на Жовківську землю. «Завжди приємно повертатись туди, де вдячна публіка», — поділилась Федишин.

Варто зауважити, що у минулому  році в Жовкві відбулось аж чотири концерти цієї львівської співачки. Цього року концертна програма тривала понад дві години і містила, як давно відомі пісні, так і нові композиції. «Кожного року до різдвяних свят я готую щось нове і цікаве. Сьогодні прозвучала одна із моїх нових пісень «Долоньки», яка сподобалась усім. Нещодавно була її прем’єра», – розповіла співачка. Крім цього колядувати Ірині допомагали і найменші жителі міста Жовкви, які після виступу неохоче покидали велику сцену. Співачці мимоволі довелось запрошувати батьків, аби ті допомогли їй з дітьми. «Сьогодні я стала багатодітною мамою, бо ніхто не хоче йти до своїх батьків» – жартувала співачка.

У розмові Федишин розповіла, що виступати їй приємно як на великій сцені, так і у невеличких містах. «Правда, у дорогу ми не маємо змоги взяти всі технічні засоби, які можна продемонструвати у шоу-програмі на великій сцені, але ми стараємось постійно радувати наших слухачів приємними несподіванками і добірною концертною програмою», – наголосила Ірина.

Зараз співачка працює над новими творами, і вже у наступному році у Жовківському Народному домі зазвучать нові пісні.

Уляна ВОРОБЕЦЬ.