Головна Культура Львів’ян запрошують на великий гала-концерт «Нам пора для України жить!»

Львів’ян запрошують на великий гала-концерт «Нам пора для України жить!»

96
0

Концерт присвячений ЗСУ. На сцені виступатимуть джазові колективи та симфонічний оркестр.

У вівторок, 15 листопада, у Національному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться великий гала-концерт «Нам пора для України жить!» на підтримку ЗСУ. Початок о 18:00 год.

Організатором дійства є VINIL Concert agency за сприяння Львівської обласної військової адміністрації та ГО «Міжнародна асоціація мистців».

На сцені цього вечора виступатимуть кращі колективи та симфонічний оркестр академії (диригент Т. Лисенко), Біг-Бенд Lviv Jazz Orchestra (диригент С. Рудей), гурт FIJI band, а також спеціальний гість – заслужений артист України Роман Ковальчук.

«Цей проєкт – це певна дефініція діяльності музичної академії під час війни. Музична академія першою провела концерт на Площі ринок на початку березня, коли про концерти навіть не йшлося, і в такий спосіб дала початок культурним заходам на підтримку ЗСУ. Академія за час війни організувала вже понад 2 десятки концертів на підтримку українського війська.

Цей захід є одним із заходів із циклу поміж сирен патріотичної пісні і також буде на підтримку ЗСУ. І ми очікуємо на ньому не тільки усіх львів’ян, а й сотні військових із сім’ями», – розповів голова ГО «Міжнародна асоціація мистців», відомий львівський організатор, один із засновників VINIL Concert agency Петро Луцишин.

Квитки за посиланням – https://bit.ly/3DCYBbC