Головна Культура Співачка Jamala виступить на сцені Львівської опери з благодійним концертом

Співачка Jamala виступить на сцені Львівської опери з благодійним концертом

210
0

Виручені кошти з продажу квитків передадуть благодійному фонду «Smart Medical Aid», який направить їх на потреби українським дітям, постраждалим внаслідок російської агресії.

Українська кримськотатарська співачка, переможниця «Євробачення-2016» Jamala виступить з благодійним новорічним концертом, який відбудеться 20 грудня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

За час повномасштабного вторгнення росії українці проявили надзвичайну витримку і згуртованість. Попри блекаути, в наших серцях горять вогники доброти і надії. В передріздвяний час всі ми хочемо вірити у чудо, але єдине, що ми можемо зробити – самим стати чудом для когось.

Саме це і є метою благодійного концерту відомої української співачки та авторки пісень, володарки «Нагороди за визначне лідерство артиста» від Атлантичної ради США 2022 року Jamala. Під час концерту співачка виконає як відомі хіти, так і пісні зі свого нового мініальбому «ПОКЛИК», який співачка записала у різних куточках Європи під час вимушеної розлуки з домом через війну росії проти України.

Квитки можна придбати за посиланням.

Довідково: Благодійний фонд Smart Medical Aid заснувала голландсько-українська сім’я, в якої після 24 лютого життя різко змінилося. Ірина, мама двох діток, британський лікар-анестезіолог повернулася в Україну, щоб очолити медичну гуманітарну місію.

За 10 місяців повномасштабного вторгнення росії команді фонду вдалося доставити медичне обладнання до 136 українських лікарень, де рятують життя пораненим українцям. Також за цей час фонд передав 42 карети швидкої допомоги та понад 40 000 аптечок рятувальним службам України.

Детальніше з діяльністю фонду «Smart Medical Aid» можна ознайомитися за посиланням.