Головна Культура Театр ляльок запрошує глядачів на перші у 2023 році покази вистав

Театр ляльок запрошує глядачів на перші у 2023 році покази вистав

142
0

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня чекає глядачів на таких виставах:

3 січня – «Підкова на щастя». Повчальна вистава про лінивого Віслючка, який утік до лісу від Баби й Діда. Ситуації, в які він там потрапляє змінюють його погляди й Віслючок повертається додому, де радо береться до будь-якої справи.

Час: 12:00 год.

5 січня – «Витівки Лиса Микити». Герой казки Івана Франка обожнює пустощі, хитрощі та витівки, за які по чубі отримує бідолаха Вовк. Вистава, яка розповість про пригоди Лиса Микити та нагадає, що кожен має нести відповідальність за власні вчинки.

Час: 12:00 год.

5 січня – «Сонячне небо». Вистава-гра, що допомагає зняти стрес, пробуджує фантазію, дає можливість взаємодії з іншими дітьми, радісної активності в просторі кольорів, м’яких текстур і дружніх предметів.

Час: 14:00 год.

8 січня – «Зоря Благодатна». В основі вистави один із найстаріших записів української вертепної драми. Староукраїнська мова, старовинні пісні, канонічні персонажі, мандрівний дерев’яний будиночок-сцена – елементи барокового вертепу, що продовжують своє існування у виставі.

Час: 12:00, 14:00 год.

8 січня – «Веселі Ангелята». Це чарівна вистава про маленьких ангелят, які є душами діток. У великій книзі вони знаходять розповіді про дитячі розваги, що очікують їх після народження. Тож Ангелятка одразу розігрують все, що там описано.

Час: 11:00 год.