Головна Культура В Жовкві провели інтелект-шоу «Якби хто питав»

В Жовкві провели інтелект-шоу «Якби хто питав»

882
0

«Якби хто питав»

Уже вдруге у Жовкві відбулася інтелектуально-розважальна гра «Якби хто питав», а  місцем локації стала сімейна ресторація “Каземат”. До речі, минулоріч інтелект-шоу проводили у Гетьманській залі жовківського замку. 

Організатор Ярослав Кондюх, який і виступає ведучим, запозичив таку гру на Закарпатті й започаткував зі своїм другом на Львівщині.

Інтелектуальне шоу згуртовує навколо себе команди, які мають нагоду не лише похвалитися знаннями, а й логічним мисленням та дотепністю. Заявити про участь можуть усі охочі, проте команда повинна налічувати не менше, ніж 4 особи.

У «Казематі» недільного вечора в інтелектуальних змаганнях взяли участь сім команд, зокрема “Яке їхало — таке здибало”, “NoName”, “Антибіотики”, “Єноти”, “Телепузики», “Втрачені” та “Чаровніци” (м. Червоноград).

Цікаві питання, що стосувалися не лише історі, географії та кіно,
веселу та теплу атмосферу, відчуття здорової та доброзичливої конкуренції забезпечили організатори учасникам. Якщо відверто, питання — нелегкі, й суперники сильні, тому боротьба була запеклою.

Було емоційно, драйвово! А от перемогу здобула команда “NoName”, друге місце в “Антибіотиків” і третє за “Чаровніцами”.

Учасники інтелектуально-розважальної гри висловлюють особливу подяку ресторації «Каземат», організаторам шоу, а також чарівним вокалісткам Соломії Лень, Анастасії Левоновій та Миколі Саджениці, які розважали та забавляли публіку, а також Вільному радіо.

Далі буде… Якби хто питав!

Наш кореспондент