Головна Культура Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (27 – 31 березня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (27 – 31 березня)

5
0

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

27, 28 березня – «Засвітнє танго».  Епос-фантазія за романом Юрія Винничука «Танго смерті».

Історія чотирьох юних друзів – українця, поляка, єврея та німця, які шукають своє власне місце у багатокультурному міжвоєнному місті Львів.

Час: 18:00 год.

29 березня – «Річард після Річарда». Розлоге історичне полотно Шекспіра, «анатомія одержимості владою» на матеріалі фінальної стадії війни Червоної і Білої троянд в Англії і останнього правителя цієї війни –  Річарда ІІІ Плантагенета – все це сконцентроване тут до єдиного головного героя. Тільки історія цього Річарда розпочинається з моменту завершення історії Річарда Шекспірівського.

Час: 18:00 год.

30 березня – «Знайдена лялька». Історія екомандрів, що розповідає про пригоди Ляльки та її випадкових друзів: Качанчика від яблука, старенького китайського Телефона, вишуканої Лампочки і буркотливого Черевика. Вони всі мріють отримати друге життя через вторинну переробку, але на їхньому шляху стоїть Сміттємонстр.

Час: 12:00, 14:00 год.

31 березня – «Підкова на щастя». Вистава за мотивами казки Івана Франка про подорож маленького Віслючка, який втікає від Діда з Бабою до лісу. Що стало причиною втечі? Можливо, лінь головного героя та його небажання допомагати рідним? Але чи можна втекти від таких обставин та чи змінить це Віслючка?

Час: 12:00, 14:00 год.

31 березня – «По той бік ширми». Майстер-клас з ляльковедення, де досвідчені актори поділяться таємницями та прийомами специфіки своєї професії. А все задля того, щоб ви могли разом із ними оживити ляльку власними руками.

Час: 16:00 год.

30, 31 березня – «Веселі Ангелята». Вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Історія про душі дітей, які ще в очікуванні земного життя серед мʼяких хмаринок у подобі ангеликів.

Час: 11:00 год.