Головна Спорт 200 фігуристів з різних міст позмагаються на відкритому чемпіонаті Львівщини з фігурного...

200 фігуристів з різних міст позмагаються на відкритому чемпіонаті Львівщини з фігурного катання

312
0

На вихідних на Льодовій Арені у Новояворівську відбудеться відкритий чемпіонат Львівської області з фігурного катання на ковзанах «Кубок Кришталевого Лева».

На змаганнях очікують понад 200 учасників зі Львова, Новояворівська, Києва, Сум, Чернівців, Луцька, Дніпра, Одеси, Харкова, Маріуполя, Павлограда, Калуша, Херсону, Білої Церкви, Вінниці. Серед тих, хто вийде на ковзанку та змагатиметься за нагороди, – 3-річні діти.

Організаторами змагань є управління молоді та спорту Львівської ОВА, федерація фігурного катання Львівської області та Школа фігурного катання «Бауер».

Змагання проводитимуть згідно з чинними правилами Міжнародної спілки ковзанярів на цей сезон серед діючих спортсменів, членів федерації, аматорів та новачків та вимог до програм для кожного віку спортсменів, затверджених Українською федерацією. Згідно з правилами ISU буде застосоване суддівство з використанням комп’ютерної системи підрахунку балів та відео повтору.

Нагадаємо, фігурне катання є олімпійським видом спорту.  В офіційних змаганнях як правило розігруються чотири комплекти медалей: у жіночому одиночному катанні, у чоловічому одиночному катанні, у парному фігурному катанню, а також у спортивних танцях на льоду.