Головна Спорт Борчиня з Львівщини Юлія Ткач стала переможницею світового рейтингового турніру «Ібрагім Мустафа»...

Борчиня з Львівщини Юлія Ткач стала переможницею світового рейтингового турніру «Ібрагім Мустафа» у Єгипті

221
0

Вихованка комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський фаховий коледж спорту» Юлія Ткач здобула перемогу під час Світового рейтингового турніру “Ібрагім Мустафа” з видів спортивної боротьби. Змагання відбулися 23-26 лютого у місті Олександрія в Єгипті.

Юлія Ткач стала переможницею серед жінок у ваговій категорії до 59 кг. У фіналі львівська борчиня з рахунком 3:2 перемогла чинну чемпіонку світу Анастасію Нікіту з Молдови. А перед тим українка поклала на лопатки Діану Каюмову з Казахстану та китаянку Жуомалагу 4:0. Довідково: заслужений майстер спорту України Юлія Ткач повернулася на борцівський килим після тривалої перерви, пов’язаної із народженням другого сина і це вже другий блискучий виступ спортсменки.

У грудні Юлія перемогла у всіх своїх сутичках на командному Кубку світу. Ще одна вихованка Львівського коледжу спорту» Оксана Лівач здобула 5 місце світового рейтингового турніру “Ібрагім Мустафа”. Загалом українки в Олександрії вибороли 2 золотих, 2 срібних, 3 бронзових нагороди. У загальнокомандному заліку посіли І місце, випередивши команди Китаю та США.