Головна Спорт Футбольна дівоча команда з Жовківщини зайняли призове місце у Всеукраїнських змаганнях ...

Футбольна дівоча команда з Жовківщини зайняли призове місце у Всеукраїнських змаганнях з футзалу

412
0

Футбольна дівоча команда «Розточчя» (збірна району), створена  після турніру до св. Миколая, до якої увійшли футболістки Тетяна та Діана Гадади (Староскварявська ЗОШ), Анастасія Довганик, Ангеліна Рак, Марта Вненкевич (ЗОШ № 1 м. Жовкви), Ярина Скіряк (ЗОШ № 3 м. Жовкви), Віра Панчишин, Христина Сало (Лавриківська ЗОШ), Анна Брунець,  Христина  Березницька (Магерівська ЗОШ), Наталя Недовіз (Артасівська ЗОШ), взяла участь у зональних Всеукраїнських змаганнях  з  футзалу серед дівчат 2003 р.н.  в м. Коломиї   Івано-Франківської області. 25 березня, виступаючи під егідою  ЦР  ВФСТ «Колос» АПК України,  наші дівчата переграли місцевих футболісток (2:0) і вийшли у фінальну частину даних змагань.

Із 5 до 8 травня 2016 року розточани змагались у фінальних іграх  в смт. Ворохті  Івано-Франківської обл. Зігравши 2:2 з командою  «Колосок» з Херсонської обл. та обігравши команду «Лідер» з Полтавської обл. з рахунком 3:0, вийшли у фінал,  де  зустрілися з командою «Ніка» Черкаської обл. і поступилися з рахунком 1:0, зайнявши ІІ-ге місце. Кращим воротарем турніру визнано нашу Тетяну Гададу.

Дирекція Жовківської дитячо-юнацької  спортивної школи «Юність»   (директор Ігор Савка)та футболістки  «Розточчя»  щиро вдячні директорам, вчителям шкіл, батькам, ФК «NG Metal» та ін., які посприяли  виїзду та участі команди у престижних змаганнях.

Дирекція ДЮСШ "Юність"

.