Головна Спорт Еще раз – браво, Любовь!

Еще раз – браво, Любовь!

196
0

П’ята Спартакіада серед депутатів всіх рівнів завершилась для Жовківщини на мажорній ноті. На Всеукраїнських змаганнях з шахів, що тривали в одеському Чорноморську з 12 до 17 червня, депутат районної ради, туринчанка Любов Орищин завоювала срібну нагороду. Вперше за останніх шість років Львівщина отримала таку високу відзнаку. І приємно, що виборола її наша землячка.

«Кожна гра із 13 проходила у надзвичайно напруженій та безкомпромісній боротьбі, — ділиться враженнями срібна призерка. — Такий високий статус вимагав неабияких фізичних та психологічних якостей, справитися з емоціями було почасти непросто. Та, на щастя, в мене була доволі серйозна підтримка чоловіка і, не повірите, вболівальників із Донеччини та Харківщини».

Відтак представниця депутатського корпусу Жовківщини набрала 11,5 очок, поступившись лише переможниці Ларисі Калимниченко з Черкас та звівши партію внічию з минулорічною срібною призеркою Спартакіади – житомирчанкою Катериною Слюсаренко.

Додому Любов Орищин повернулась із великою срібною медаллю та грамотою, підписаною головою Верховної Ради України Андрієм Ппеинарубієм.  А ще з оберемком позитивних емоцій від приємних зустрічей. Запам’ятається Любові особливий антураж міста з його наповненням червоними трояндами та неповторними пейзажами з видами на Чорне море. І приємні, гостинні люди, готові до діалогу  та дружніх стосунків.

А головне, жінка-депутат ще раз переконалася, що гасло «Схід-Захід — разом» повноцінно проявляється і в спортивному світі. Бо тепер у неї є ще дві чудові подруги — Тетяна з Донецька та Людмила з Харкова.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.

 P.S. Висловлюємо слова вдячності голові райради Роману Горбаню за сприяння у поїздці і відчутну телефонну підтримку колективу.