Головна Спорт Львів’янин став чемпіоном України з фехтування

Львів’янин став чемпіоном України з фехтування

58
0

Львівський фехтувальник Клод Юнес став чемпіоном України з фехтування на рапірах. Змагання відбулися цими днями у Києві за участі 88 спортсменів.

Клод Юнес, який представляє Львівську школу вищої спортивної майстерності і тренується під керівництвом Сергія Гаравського, посів перше місце у чоловічому одиночному розряді. Бронзову нагороду здобув Даниїл Гойда з ДЮСШ імені О. Дем’янюка. Його тренує Пилип Колесніков.

«Чемпіонат України Клод Юнес виграв вже вчетверте поспіль. Він — без перебільшення один з найуспішніших і найперспективніших спортсменів Львівщини», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

У командних змаганнях друге місце посіла команда Львівщини у складі Максима Гаравського, Клода Юнеса і Ростислава Герцика з Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності та Даниїла Гойди з Дитячо-юнацької спортивної школи імені О. Дем’янюка. Золото виборола збірна «Київ-1» в складі Дмитра Чучукала, Андрія Щерби, Андрія Погребняка та Богдана Пнівчука.

Зауважимо, що нещодавно нагороду виборола ще одна представниця фехтувальної спільноти Львівщини. Переможницею Всеукраїнського турніру пам’яті Семена Яковича Колчинського стала львів’янка Анна Максименко.

Нагадаємо, сьогодні останній день, коли можна подати заявку на участь в обласному конкурсі «Молодий тренер року». Детальніше – за посиланням.