Головна Спорт На Львівщині розіграли нагороди Кубку Україні зі стрільби з лука: хто виборов...

На Львівщині розіграли нагороди Кубку Україні зі стрільби з лука: хто виборов нагороди

51
0

Учасниками стали понад 200 спортсменів.

На Львівщині днями відбувся Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні, у якому брали участь 218 спортсменів з 17 команд.  Змагання відбулись на базі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту.

«Це доволі важливі змагання для спортсменів. Результати змагань будуть враховані для формування національної збірної команди України зі стрільби з лука на наступний рік. Львівщина на правах господаря національного Кубку мала найчисельніший склад збірної команди області та була представлена двома складами в кожній з категорій для командних дисциплін», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

У дивізіоні олімпійського лука серед чоловіків перемогу здобув Артем Овчинніков із Сумської області. Друге місце виборов Михайло Усач з Рівненської області, а третє — Іван Кожокарь з Чернівецької області.

Серед жінок у дивізіоні олімпійського лука найвищу нагороду отримала Вероніка Марченко з Львівської області. Друге місце посіла Ірина Ярмак з Харківської області, а третє – Анастасія Павлова з Херсонської області.

У конкуренції чоловіків у дивізіоні блочного лука перемогу святкував Віталій Вдовенко з Київської області. Друге місце виборов Сергій Кушнірук з Львівської області, а третє – Святослав Карпенко, також представник Львівської області.

Серед жінок у дивізіоні блочного лука найвищу нагороду здобула Юля Степура з Київської області. Друге місце посіла Ольга Хомутовська з Житомирської області. А третє – представниця Львівщини Ірина Скальська.