Головна Спорт На Львівщині визначать найкращих дзюдоїстів, які представлятимуть країну на чемпіонаті Європи

На Львівщині визначать найкращих дзюдоїстів, які представлятимуть країну на чемпіонаті Європи

72
0

У четвер, 28 вересня на Львівщині розпочнеться чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років.

У змаганнях візьмуть участь близько 400 дзюдоїстів з усіх областей України. Спортсмени 14-16 років змагатимуться у 17 вагових категоріях. Змагання відбуватимуться в Emily Sport Arena.

«Проведення національного чемпіонату з дзюдо – це не просто змагання, але і втілення духу боротьби, що зростає в наших спортсменах. Це свято, яке дозволяє спортсменам продемонструвати навички, прагнення до високих досягнень та найкращі спортивні цінності. Радіємо, що приймати таке свято має за честь саме Львівщина», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Четвер – день приїзду команд. Уже в п’ятницю, 29 вересня, найкращих визначать серед кадетів у вагових категоріях 46 кг, 50 кг, 55 кг, 60 кг, та для кадеток – 40 кг, 44 кг, 48 кг, 52 кг, 57 кг. У суботу визначать переможців у вагових категоріях 66 кг, 73 кг, 81 кг, 90 кг, +90 кг серед кадетів, та 63 кг, 70 кг, +70 кг серед кадеток.

За підсумками змагань сформують склад національної збірної команди України з дзюдо для участі в чемпіонаті Європи серед кадетів до 18 років.