Головна Спорт Перемогу присвятили друзям-героям!

Перемогу присвятили друзям-героям!

368
0

Прекрасний стадіон у Великих Грибовичах був вщерть заповнений глядачами. Чудова атмосфера, яскрава погода — все сприяло цікавій безкомпромісній футбольній зустрічі. Цього дня, у День Незалежності, посперечатись за однойменний Кубок приїхали ФК "Дубляни" та ФК "Крехів /Руда-Крехівська" — команди першої ліги району. Під бурхливі оплески глядачів крехівську команду вивів на поле капітан Іван Демчишин. О 17 год. пролунав свисток судді, сповіщаючи про початок футбольного матчу.

У першому таймі обидві команди створили біля чужих воріт обмаль головних моментів — захисники діяли краще гравців атаки. А от після перерви боротьба на футбольному полі стала більш видовищною. Гравці ФК "Крехів/Руда-Крехівська" діяли з великим бажанням, і їх наполегливість принесла результат.

Після хорошої атаки крехівець Олег Колинець, перегравши гол-кіпера, відправив м’яч за лінію воріт. Така мінімальна різниця у рахунку зберігалась тривалий час. Та під завісу матчу, завдяки вдалій грі Андрія Вірта, м’яч ще тричі влітав у ворота суперника. Тож загальний вислід — 4:0 на користь ФК "Крехів/Руда-Крехівська".

Фінальний свисток, шалена радість, і Кубок Незалежності — у молодої крехівської команди (створена 3 роки тому)! Вітаємо гравців ФК "Крехів/Руда-Крехівська", які присвятили свою звитягу друзям-героям, що воюють на сході України!

Особливу подяку мешканці сіл Крехова та Руди-Крехівської і гравці висловлюють тренеру Володимиру Павлечку за відданість та сумлінну працю у формуванні колективу і розвиток спорту на селі.

Андрій ВНЕНКЕВИЧ.