Головна Спорт Роман Лемещук — найкращий!

Роман Лемещук — найкращий!

409
0

У м.Новояворівську відбувся  І міжнародний шаховий фестиваль «Квітуча Яворівщина-2017», покликаний популяризувати шахову гру серед молоді Яворівщини, сприяти розвитку дружніх стосунків з шаховими осередками Львівщини та зарубіжжя.

Організаторами змагань виступили Львівська обласна федерація шахів, Новояворівська міська рада, Яворівська районна рада та Новояворівський шаховий клуб.

Змагання серед дітей проводились у трьох вікових категоріях: 2001 р.н. і молодші;  2005 р.н. і молодші; 2009 р.н. і молодші. Всього у турнірі взяло участь понад 80 дітей.

У кожній групі йшла безкомпромісна боротьба за нагороди. Цікаво було спостерігати за суперечкою у групі С і бачити, як окремі партії затягувались до півтори, а то й двох годин.

Чудовий результат показав жовків’янин Роман Лемещук (2010 р.н.), який став переможцем у турнірі серед наймолодших спортсменів.

Організатори турніру вдячні суддівській колегії за бездоганне проведення фестивалю. Також дякуємо підприємству “Галицька здоба” за солодке частування.

Вітаємо Романа із перемогою!