Головна Спорт Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді

Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді

311
0

Для спортсменів Львівської школи вищої спортивної майстерності Олімпійські Ігри у Пекіні завершились учора, 10 лютого, командною естафетою. Антон Дукач, Ігор Стахів та Андрій Лисецький фінішували одинадцятими.

На попередніх Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані українці стали 13-ми з 13 команд. У цій дисципліні Україна показала найкращий результат на Іграх-2014 у Сочі: тоді збірна посіла 11-те місце з 12 команд. Тож цього разу українцям вдалося повторити цей рекорд, однак вже за більшої конкуренції.

У двомісних санях, у середу, екіпаж Ігоря Стахіва та Андрія Лисецького фінішував 15-м. У цій дисципліні Україна показала найкращий результат за 16 років. В одномісних санях львів’яни Антон Дукач та Олена Стецків показали 22 результат, залишившись за крок від потрапляння у фінальний заїзд.

Нагадаємо, спортсменів тренують Іван Баїк, Вахрушев Володимир та Тарас Гарцула, головний тренер збірної команди України.

Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді Санкарі Львівщини завершили змагання на зимовій Олімпіаді