Головна Спорт Селезньов приєднався до «Минаю», приїхали новачки з «Інгульця», «Ворскли» та «Таврії»

Селезньов приєднався до «Минаю», приїхали новачки з «Інгульця», «Ворскли» та «Таврії»

143
0

22-го січня «Минай» проведе перший спаринг під керівництвом нового головного тренера Володимира Шарана – з угорським «Дебреценом»

Стало відомо, що до команди незабаром приєднається один із провідних футболістів – Євген Селезньов, який не був присутній на першому тренуванні після зимової паузи.

Нагадаємо, перший матч «Минаю» після зимової паузи запланований на 26-те лютого, у рамках Прем’єр-ліги України, закарпатці прийматимуть ФК «Зоря». Букмекерська контора Fansport вважає фаворитом цієї гри підопічних Віктора Скрипника, на їх перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1.77, вікторія закарпатського клубу оцінюється в 4.44, нічия йде за 3.84.  

За наявною інформацією, наразі група потенційних новачків прибули у тренувальний табір «Минаю». Зокрема лівий форвард Микола Квасний, який раніше захищав кольори «Львову», «Інгульця» та «Прикарпаття».

Також переглядаються деякі футболісти «Ворскли» та «Таврії». Однак адміністрація «Минаю» не приховує, що найближчими днями в розпорядок клубу прибудуть більш знамениті новобранці.

Нагадаємо, у лютому в Туреччині пройде фінальний етап тренувань для футболістів «Минаю». Контракт на проведення контрольних матчів повинен бути підписаний цього тижня.