Головна Спорт Спортсмен зі Львівщини увійшов в п’ятірку найкращих зі стрільби на Олімпійських Іграх

Спортсмен зі Львівщини увійшов в п’ятірку найкращих зі стрільби на Олімпійських Іграх

30
0

Львівщину на змаганнях представляють 10 спортсменів у 7 видах спорту.

У Парижі тривають Олімпійські Ігри. До української збірної увійшли 140 спортсменів та спортсменок, серед них 10 представників Львівщини. Павло Коростильов змагався за першість у виді «Кульова стрільба». Він є вихованцем обласної Школи вищої спортивної майстерності.

«Щойно спортсмен зі Львівщини Павло Коростильов посів 5 місце на Олімпійських іграх у Парижі. Йдеться про стрільбу з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів. Так, це не медаль. Але потрапити у фінал Олімпіади коштує титанічної щоденної праці. Дякуємо за гідний виступ. Вболіваємо за всіх наших спортсменів!», – зауважив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

До слова, у травні цьогоріч Павло став срібним призером Чемпіонату Європи з кульової стрільби. Більше – https://loda.gov.ua/news/105916

«Вітаємо Павла та його тренерів з високим результатом. Нагадаю, що Павло Коростильов тренується під керівництвом свого батька Сергія Коростильова та Олександра Камінського. Також він є службовцем навчально-спортивної бази міністерства оборони України», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Ігри у Парижі триватимуть до 11 серпня. Українці змагаються у 26 з 32-х дисциплін, які будуть представлені на олімпіаді. Станом на зараз наша збірна виборола 6 медалей: 3 золотих, 1 срібна та 2 бронзові.