Головна Спорт Спортсменка зі Львівщини здобула золоту медаль у міжнародному турнірі з карате

Спортсменка зі Львівщини здобула золоту медаль у міжнародному турнірі з карате

22
0

Вже цього тижня Анна та ще 6 спортсменів молодіжної національної збірної України, вирушають на Чемпіонат Європи.

Змагання Dresden Open 2024 відбулися нещодавно у Німеччині. Спортсменка Анна Мотало здобула золоту медаль у ваговій категорії 68 кг серед молоді 18-20 років у міжнародних змаганнях з карате Dresden Open 2024, які нещодавно відбулися у Німеччині.

Вже зовсім скоро Анна та ще 6 спортсменів клубу спортивного карате «ЮНІОН», що є членами молодіжної національної збірної України, вирушають на Чемпіонат Європи, який відбудеться з 9 по 11 лютого в Грузії.

У змаганнях Dresden Open 2024 взяли участь близько 700 учасників ‒ спортсменів із 10 країн світу. Анна провела 3 поєдинки з суперниками із рахунками 8:0, 2:1, 2:1. У фіналі Анна перемогла каратистку з Німеччини з рахунком 2:1 і здобула золоту нагороду.

«Це, без сумніву, була впевнена перемога і, водночас, хороша підготовка до одного із найбільших стартів цього сезону – Чемпіонату Європи, який розпочнеться вже цього тижня, 9 лютого в Тбілісі. Вважаю, що кожен спортсмен чи спортсменка, які відповідально ставляться до свого циклу підготовки, повинні відвідувати такі змагання», ‒ ділиться спортсменка.