Головна Спорт Турнір з міні-футболу серед дівчат «Кубок Нового року» у м. Миколаєві

Турнір з міні-футболу серед дівчат «Кубок Нового року» у м. Миколаєві

240
0

Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед дівчат «Кубок Нового року» вже став традиційним у м. Миколаєві. Цьогоріч він був присвячений пам’яті тренера місцевої дружини «Нива-2004» Пилипа Кризи і зібрав сім найсильніших колективів України. У їх числі поборотись за перемогу взялись і гравчині «малого футболу» із Жовківщини (дівчата 2000 р. н.).

Футболісток ДЮСШ «Юність» (дир. І. Савка), що представляють школярок зі Жовкви, Сопошина, Кунина, Хитрейок, Добросина тощо, віддавна готує до змагань тренер Тарас Паска. І треба сказати, що його вихованці досягли успіху і на найвищому рівні.

Гідно виступили жовківчанки на згаданому турнірі. Вони розгромили сусідок із Новояворівська (5:0), господарок (6:0) та новорозділчанок (6:1), переграли футболісток з Ковеля (1:0) і ДЮСШ № 1 зі Львова (3:0), та мінімально поступились у суперечці з представницями з Костополя Рівненської області (1:2). Стільки ж очок, як і наші землячки (15), з’ясувалось, набрали львів’янки та представниці Рівненщини. Однак дівчата з Жовківщини були більш результативними. Усе вирішив один м’яч. У нашої дружини забитих 22 голи і пропущених лише три, тоді як у львів’янок різниця м’ячів 21-3, а в костопільчанок 18-7. Тож «Кубок Нового року» поїхав на Жовківщину. Окрім нього, гравчині та тренер отримали «золоті» медалі і грамоти.

Усі витрати на поїздку команди до Миколаєва взяла на себе ОО ВФСТ «Колос».

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.