Головна Спорт У Львівській ОВА нагородили переможців обласного конкурсу «Молодий тренер року»

У Львівській ОВА нагородили переможців обласного конкурсу «Молодий тренер року»

138
0

Загалом відзначили 50 тренерів з 22 олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Сьогодні, 21 грудня, у приміщенні Львівської обласної військової адміністрації відбулося нагородження переможців щорічного обласного конкурсу «Молодий тренер року». Захід провели вже другий рік поспіль за ініціативи управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як подякував тренерам Львівської області за щоденну популяризацію спорту та висловив сподівання на ще більш тісну та плідну співпрацю надалі.

«Насамперед щиро дякуємо нашим Збройним силам України. Хочу аби ви, тренери, спілкуючись зі своїми вихованцями обов’язково згадували про теперішній складний час, а також дякували їхнім батькам за розуміння важливості спортивного розвитку. Зі свого боку Львівська ОВА прикладатиме всіх зусиль, аби й надалі підтримувати усі представлені види спорту. Бо лише так, тримаючи стрій, плечем до плеча, зможемо вистояти і перемогти», – зазначив Роман Хім’як.

Загалом під час заходу відзначили 50 тренерів з 22 олімпійських та неолімпійських видів спорту (армреслінг, баскетбол, бокс, боротьба вільна, боча, важка атлетика, велосипедний спорт, веслування на байдарках і каное, волейбол, гімнастика художня, гімнастика спортивна, гірськолижний спорт, дзюдо, кіокушинкай карате, легка атлетика, пауерліфтинг, плавання осіб з інвалідністю, стрибки на батуті, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, теніс настільний, фехтування).

Довідково:

Обласний конкурс «Молодий тренер року» започаткували у 2022 році. Це – перший в Україні проєкт, спрямований на розвиток потенціалу дитячо-юнацьких тренерів у різних видах спорту. Його мета – підтримати обдаровану молодь, яка вибрала складну, але важливу професію тренера.

Відповідно до умов конкурсу, одноразовою грошовою винагородою відзначають тренерів закладів фізичної культури та спорту, віком до 35 років, котрі досягли значних успіхів у тренерській діяльності.