Головна Спорт У межах «Спортивних Ігор Львівщини» визначали найспритніших у баскетболі 3х3

У межах «Спортивних Ігор Львівщини» визначали найспритніших у баскетболі 3х3

14
0

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини.

Дев’ятий вид програми ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини» – баскетбол 3х3 відбувся 8 червня у Сокалі.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Такі змагання тривають впродовж року: відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують. Це один з пріоритетних проєктів управління молоді та спорту, адже він залучає різні верстви населення: дорослих, дітей, ветеранів та людей з інвалідністю,» – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Змагання з баскетболу 3х3 зібрали 14 команд територіальних громад, серед яких 10 чоловічих та 4 жіночі.

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ СЕРЕД ЖІНОК:

  • Червоноградська ТГ
  • Сокальська ТГ
  • Новороздільська ТГ

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ СЕРЕД ЧОЛОВІКІВ:

  • Червоноградська ТГ
  • Новороздільська ТГ
  • Сокальська ТГ

Окрім баскетболу 3х3, у межах проєкту вже провели змагання з бадмінтону, плавання, настільного тенісу, шашок, скандинавської ходьби, баскетболу, пляжного волейболу серед ветеранів та сімейні батли «Мама, тато я – спортивна сім’я». Попереду – турніри з шахів, волейболу, пляжного волейболу серед дорослих, легкоатлетичного кросу, спортивного туризму та стрільби.