Головна Спорт У Славському завершили облаштування спортивного майданчика

У Славському завершили облаштування спортивного майданчика

305
0

Його відкрили на Навчально-спортивній базі олімпійської підготовки з гірськолижного спорту.

У селищі міського типу Славське відбулись перші матчі на спортивному майданчику зі штучним трав’яним покриттям, що розташований на Навчально-спортивній базі олімпійської підготовки з гірськолижного спорту.

Об’єкт спорудили коштом Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Навчально-спортивна база у Славському з початку повномасштабної війни прийняла більше 500 внутрішньо-переміщених осіб, тут пройшли оздоровлення 600 дітей-спортсменів з Києва. Також тут проводять спеціальні реабілітаційні курси для нацгвардійців.

«У перші місяці повномасштабної війни ми побачили, що спортивні об’єкти можуть виконувати значно більше функцій, ніж просто бути тренувальними базами. І дуже важливо, щоб вони мали належну внутрішню інфраструктуру – майданчики для гри у мініфутбол, майданчики з тренажерним облажанням, тощо. У більшості великих спортивних баз області це вже є, добре, що Славська база також до них приєднується», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Нагадаємо, на початку листопада спортивний майданчик зі штучним покриттям відкрили також у селі Полонична Добротвірської громади. Збудували та облаштували майданчик за кошти місцевого і обласного бюджетів.