Головна Спорт Затишна споруда-роздягальня щедро відчинила двері для спортсменів Глинська

Затишна споруда-роздягальня щедро відчинила двері для спортсменів Глинська

233
0

Теплірадісні та подячні слова звучали цього недільного дня на стадіоні села Глинська. Тут зібрались мешканці, чимала когорта вболівальників, ну і, звичайно, футболісти улюбленої команди «Щекотин», де тренером Роман Стефаник.

Місцеві копуни неодноразово займали призові місця у першостях та турнірах районного рівня.Зокрема, у лютому торік глинчани виграли футзальну першість серед команд першої ліги, отримавши в нагороду величний кубок. І сьогодні «Щекотин» показує добротну гру в чемпіонаті Жовківщини серед першолігових колективів у своїй зоні.

Утім проблемою завше було,де б команди могли перевдягнутися, відпочити в перерві матчу. Тож ідея побудувати роздягальню визріла часом. Минуло трохи більше року і мрії стали реальністю. Завдячуючи насамперед сільському голові Ользі Тенеті, яка взяла на себе як фінансові, так і організаційні клопоти, а також бажанню та праці всієї футбольної команди, спонсорської допомоги футбольних фанатів, затишна спорудароздягальня щедро відчинила двері для сільських спортсменів.

І з нагоди вагомої події на стадіон завітали працівники сільради та культури, а освятили нове приміщення настоятелі місцевих церков отці Степан Білоган та Ігор Малиш.

Цього ж дня гравці вже мали можливість переконатися в перевагах створених зручностей завдяки новій спорудіу рамках першості відбувся черговий футбольний матч. У гості до глинських футболістів приїхали сопошинці. Зустріч завершилась результативною бойовою нічиєю — 3:3.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.