Головна Спорт На Жовківському стадіоні «Розточчя» відбулись цікаві футбольні матчі

На Жовківському стадіоні «Розточчя» відбулись цікаві футбольні матчі

263
0

Укріпити здоров’я, надати можливість учасникам підвищити фізичний та психологічний стан, популяризувати та піднести  престиж футболу був покликаний перший дитячий футбольний турнір на Кубок здорового міста, присвячений Дню захисту дітей.

Упродовж трьох годин на Жовківському стадіоні «Розточчя» тривали цікаві футбольні матчі. Шість команд, які склали школярі 2006-2007 років народження з нашого та Кам’янко-Бузького районів, виборювали почесний трофей.

Ініціативна група «Об’єднання Самопоміч» м. Жовкви (на світлині керівник Оксана Калиняк відзначає жовків’янина Максима Третьякова)завжди підтримує місько-районні спортивні та культурні молодіжні заходи.  Цього разу було надано  певну частину коштів для підтримки  спортивного заходу.

Почесні гості — голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо та колишній гравець футбольного клубу «Карпати» і національної збірної України Сергій Даниловський — щиро привітали присутніх та юних футболістів і побажали успіхів на зелених полях, а також наголосили на важливості здорового способу життя.

У підсумку жовківські футболісти, які виступали двома командами, посіли друге (тренер В. Скіряк) та п’яте (П. Багрій) місця, третє завоювали юні спортсмени з Рави-Руської (І. Артимович), 1 почесне місце, а з ним і Кубок здорового міста виборола команда «Стандарт» с. Ременова з Кам’янки-Бузької  (І. Топорович).

І організатори, а це, окрім ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч», ДЮСШ м. Жовкви, і  сектор молоді та спорту Жовківської РДА, і юні спортсмени дуже відповідально поставилися до цих змагань. Сподіваємось, що цей турнір  стане постійним і буде включений у календарний план змагань міста.

Зоряна ГУМНИЦЬКА.