Головна Спорт В Жовкві відбулися дитячі спортивні змагання з шахів

В Жовкві відбулися дитячі спортивні змагання з шахів

333
0

Традиційно у день св. Миколая, відбуваються різноманітні спортивні змагання в рамках програми “Даруємо радість дітям”

Цьогоріч гостинна Жовква приймала юних змагунів з міста Сокаль, Червоноград, Соснівка, Рава-Руська, сіл Гірник, Равське, Мацошин і Сопошин. Нажаль, у зв’язку з карантинними обмеженнями ми не змогли запросити до участі інших шахових осередків Львівської області. Але і ті 49 учасників вели безкомпромісну боротьбу в 4 групах відповідно до їх майстерності.

На відкритті змагань запрошені голова Жовківської ОТГ Олег Вольський  і керівник відділу культури, молоді та спорту Жовківської РДА Оля Калиновська побажали юним шахістам міцного здоров’я і перемог не тільки за шахівницями, а й по житті. Окрім того, голова запевнив, що шахи на теренах Жовківщини будуть в пріоритетних видах спорту, що приємно тішить ентузіастів цієї гри.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками організаторів змагань. Шахісти, які виконали розряди відповідними сертифікатами. А усі учасники змагань отримали солодкі подарунки від св. Миколая, завдяки місцевим добродіям Андрій Мазан Володимир Кудик Ростислав Гапон Mykola Kozhushko Роман Чепіль Роман Демчина , і ще декільком людям, за що їм велика вдячність. Звісно, потрібно подякувати директору народного дому “Просвіта” Тарас Мудрий за наданий прекрасний зал для даного дійства. Ну, і звісно, дяка головним учасникам дійства – діточкам, їхнім батькам і тренерам, суддям і усім причетним хто долучився до даного заходу. Від себе, як організатора хочу сказати, що турнір пройшов у дружній, веселій, святковій атмосфері з дотриманням усіх карантинних норм. Побажати, щоб св. Миколай приніс у кожну Вашу домівку затишок, щастя і добро. З наступаючим Різдвом Христовим та Новим роком!

P.S. Усі турнірні дані є на фото прикріплені нижче.

Батьки дітей, які хочуть поринути у цей давній, безмежно глибокий та високо інтелектуальний вид спорту звертайтеся в приватні повідомлення. Набір у групи за віком 4-6, 6-8 років.