Головна Спорт У межах жіночого автопробігу «Галицький пазл – 2021» встановили Рекорд України

У межах жіночого автопробігу «Галицький пазл – 2021» встановили Рекорд України

124
0

26 вересня за ініціативи громадської організації «Спілка автомобілістів Львівщини», громадської організації «Спілка жінок Львівщини» та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації провели жіночий автопробіг «Галицький пазл – 2021».

Автопробіг присвятили 30-й річниці Незалежності України.

Як зазначають у департаменті комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА участь у автопробігу взяли понад два десятки автомобілісток, які встановили Рекорд України у категорії «вперше, масові заходи», подолавши відстань у 300 км та об’єднавши 7 районів Львівщини в одне єдине ціле.

«На сьогодні дуже важливо змінити рівень ставлення суспільства до безпеки дорожнього руху, необхідності вдосконалення навичок водіння автомобілем, привернути увагу суспільства та популяризувати роль професії жінки – водійки чи то трамваю, тролейбуса, таксі, автобуса, вантажного автомобіля, чи спеціального призначення, спортивного чи іншого транспорту» – зазначили організатори автопробігу.

Маршрут автопробігу проходив через 5 районів Львівщини, 51 населений пункт, 19 територіальних громад.

Особливістю заходу стало те, що у кожному районі презентували частинку пазлу, який прикріпляли на карту області, таким чином символічно об’єднавши Львівщину.

У межах жіночого автопробігу «Галицький пазл – 2021» встановили Рекорд України У межах жіночого автопробігу «Галицький пазл – 2021» встановили Рекорд України У межах жіночого автопробігу «Галицький пазл – 2021» встановили Рекорд України