Головна Спорт «Zhovkva Cup Race»: на Львівщині нагородили переможців та призерів чемпіонату України з...

«Zhovkva Cup Race»: на Львівщині нагородили переможців та призерів чемпіонату України з велоспорту

119
0

У змаганнях взяли участь дві сотні спортсменів з 13 областей України.

Упродовж двох днів, 22-23 квітня, Жовква приймала чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе за трековою програмою.

У змаганнях взяли участь дві сотні спортсменів з 13 областей України, які належать до вікових груп юніорів, юнаків, молодших юнаків та дівчат.

У межах чемпіонату відбулась групова гонка, командна гонка переслідування та гонка скретч.

Сьогодні ж на головній площі міста нагородили переможців та призерів чемпіонату.

«Дякую усім, хто взяв участь у чемпіонаті. Ви тренувалися системно та дисципліновано, проявили характер, наполегливість і витривалість. І все це в умовах повномасштабної війни. Це свідчить, що ви усі вже переможці, незалежно від результату.

Вітаю тих, хто здобув медалі і поїде на міжнародні змагання. Пам’ятайте: ви будете боротися за себе, за свою державу та за всіх, хто через poсіян більше ніколи не вийде на велотрек. Нехай це усвідомлення дає вам потрійної сили. Ми пишаємося вами»,-  зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, який також вручав нагороди переможцям та призерам.

В межах заходу відбувся благодійний концерт за участі артистів SOWA та SHUMEI. Зібрані кошти скерують на потреби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця», в якому служить жовківчанин, вихованець Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон та призер міжнародних та всеукраїнських змагань Андрій Куценко.

Перегони чемпіонату транслювали на медіасервісі MEGOGO.

Організатори чемпіонату «Zhovkva Cup Race»: Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Жовківська міська рада, Федерація велосипедного спорту України та Львівська обласна федерація велоспорту.