Головна Культура Львівський музей історії релігії запрошує створити свою особливу книжку-записник і намалювати ангела-охоронця

Львівський музей історії релігії запрошує створити свою особливу книжку-записник і намалювати ангела-охоронця

223
0

25 і 27 січня у Львівському музеї історії релігії відбудеться майстер-клас «Мій Ангел»: дорослі учасники спробують створити зворотній живопис на склі, а найменшим відвідувачам запропонують намалювати свого ангелика.

24 і 26 січня музейні художники Оксана Гірняк і Лідія Григель проведуть майстер-клас із виготовлення книжки-записника «Неспійманий світом», який підготували з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження видатного філософа Григорія Сковороди.

Учасники отримають палітурку, одна сторона якої має унікальний папір ручної роботи, зроблений у техніці ебру (малювання на воді) і чотири зошити – складені у певному порядку аркуші паперу.

«Майстрині покажуть як комплектувати свою особисту книжку-записник і занотовувати вислови, афоризми, пов’язані із Сковородою, або ж свої думки, цікаві моменти. Для тих, хто хоче здивувати друзів, близьких оригінальним подарунком, книжка-записник, зроблена своїми руками, стане у нагоді», – розповіла наукова співробітниця музею Олена Малюга.

Майстер-класи розпочинаються о 15 годині. Тривалість 1,5 – 2 години.

Попередньо записатися на майстер-класи можна за телефоном: 067 670 3981 (Оксана). За бажанням групи є можливість зарезервувати інший зручний час.