Головна Культура Народній вокальній студії Жовківського центру дитячої та юнацької творчості виповнилося 20 років

Народній вокальній студії Жовківського центру дитячої та юнацької творчості виповнилося 20 років

504
0

Народній вокальній студії Вікторії Кирилюк — 20 років

Яскравою ювілейною шоу-програмою «Мрій! Твори! Співай!» відзначила свій 20-річний ювілей Народна вокальна студія Вікторії Кирилюк Жовківського районного центру дитячої та юнацької творчості.

До районного Народного дому м. Жовкви завітало багато шанувальників творчості вокальної студії Вікторії Кирилюк, де
на них чекали море музики і запальних ритмів, оригінальні номери та неочікувані перевтілення, щирі дитячі емоції та незабутні враження. Свою неймовірну вокальну, артистичну майстерність продемонстрував 121 учасник колективів Народної вокальної студії В. Кирилюк, віком від 5 до 18 років. За словами самого  керівника, 20-річний ювілей став для колективу своєрідним підведенням підсумків за роки роботи.

20 років існування колективу — це 20 кроків життя. Завдяки неоціненному таланту самого керівника, багаторічній сумлінній праці, професіоналізму та любові до дітей із часом вокальна студія Вікторії Кирилюк стала одним із найкращих творчих колективів Жовківського центру творчості й всієї Жовківщини. І ювілейний концерт студії став яскравим доказом того, що цей колектив достойний того, щоб носити почесне звання «Народного художнього колективу України», присвоєне йому у 2018 році. Глядачі шоу-програми були вражені різноманіттям репертуару колективу, який, демонструючи публіці свої ретельно підготовані виступи, щораз отримував хвилю оплесків. Чудові патріотичні композиції, сучасна естрадна музика — вокалісти студії презентували яскраві художні номери.

Від найстарших до найменших — у 20-й день народження Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк тут співала і сама Вікторія, і випускники колективу, і теперішні її вихованці. На сцені в яскравих костюмах та під веселу музику сяяли й найменші зірочки студії. Дитяча безпосередність і водночас чарівність їхніх виступів викликала щире захоплення як у дорослих глядачів, так і в дітей, які щоразу захопливо аплодували маленьким артистам. За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність та вагомий особистий внесок у виховання учнівської молоді колектив отримав почесну грамоту від Львівської облдержадміністрації та цінний подарунок. Вихованці студії також отримали свої нагороди.

У цей вечір колективу-імениннику подарували багато теплих слів та презентів, а гучні аплодисменти, букети квітів щоразу викликали щиру радість у юних вокалістів.

Яніна Тарасів