Головна Культура Від Миколая до Різдва

Від Миколая до Різдва

436
0

Зимової ночі перед 19-м грудня Святий Миколай спускається по срібній вервичці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотавій киреї і з хрестом у руці він заходить до кожної хати і кладе дітям під подушки свої пречудові небесні гостинці.

У день Святого Миколая для дітей Жовківщини в рамках акції «Від Миколая до Різдва» у районному Народному домі проведено святковий концерт, який розпочала ведуча Надія Хомишин – заступник директора по роботі з дітьми Жовківської ЦБС. Гарний святково-новорічний антураж сцени переніс діточок та їхніх батьків у казкову ейфорію. Присутніх тепло привітала голова Жовківської РДА Надія Щур.

Гарний настрій глядачам дарували учні 3-Б класу Жовківської ЗОШ № 2. Діти у новорічних костюмах розказували віршики і співали. За цікавий підготовлений виступ школярики отримували вдячні оплески глядачів.     
Усі присутні на святі  переглянули мультфільм «Різдвяна казка», а юним глядачам було вручено солодкі подарунки.

Аліна Арсентьєва та Ірина Кузьмин порадували своїми чудовими голосочками і піснями зимово-святкової тематики. Діточок, батьків, наставників поздоровив зі святом Миколая депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк.
Миколай, якого з нетерпінням очікувала дітвора, закликав усіх бути чемними, добрими і розумними.  На завершення свята організатори висловили вдячність України Володимиру Парасюку та керівникам організацій та підприємств, які допомогли у проведенні святкового заходу: ФГ «Варіокурчата», ДП «Жовківське лісове господарство», ДП «Укрспирт», ТзОВ «Галфрост», ТзОВ «Жовківське УКБ», ТОВ «Технокап УА», приватному підприємцю І. Гнідцю.

Наш кореспондент.