Головна Культура Пасхальний вернісаж – для користувачів

Пасхальний вернісаж – для користувачів

426
0

Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним із головних є весняне – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

Днями у Жовківській центральній районній бібліотеці для дорослих проходив День інформації на тему «Світле свято Великодня».

Учні Жовківської спеціальної загально-освітньої школи-інтернату представили виставку своїх робіт декоративно-прикладного мистецтва під назвою «Пасхальний вернісаж», яка діятиме до Провідної неділі. Також користувачі бібліотеки мали змогу послухати авторське читання Валентини Деркач, дізнатися більше про «Великодні традиції» (Наталія Химиця – завідувач відділу обслуговування), оглянути літературу (Софія Кіх – бібліограф ЦБС).

Отож, усі охочі мають змогу завітати у стіни центральної районної бібліотеки і помилуватися чудовими витворами школярів. Експонати вражають яскравістю, оригінальністю та талановитим  виконанням, писанки оздоблені в різних техніках як у традиційному українському стилі, так і в сучасному – модерністському.

Зоряна ГУМНИЦЬКА.