Головна Культура В Добросині на Жовківщині відбувся осінній ярмарок

В Добросині на Жовківщині відбувся осінній ярмарок

526
0

До  Добросина  завітала  «осінь  золота»

Осінь… Золота пора… Скільки приємного, таємничого. Недарма про неї так багато написано віршів, оповідань, казок, пісень.

Нещодавно до шкільної родини 4-класів Добросинської ЗОШ I-III ступенів завітало чимало гостей на традиційний осінній ярмарок. Цікаві декорації заходу милували око всіх присутніх. Під час свята осені учні відтворили дійство Сорочинського ярмарку. Сценки, вірші, пісні у виконанні дітвори з ліричністю та гумором створили справді святкову атмосферу. Програму осіннього ярмарку, яка супроводжувалася танцювальними номерами та музичними композиціями, вели Господар і Господиня.

Організатори свята Н. Є. Яворська та М. В. Грицько, класоводи 4-х класів,  завжди стараються виховувати у своїх учнів любов та повагу до національних традицій, розвивати у вихованців художнє мислення, естетичні смаки та творчі здібності.

На завершення свята було організовано шкільний ярмарок. Усі приготування оправдали сподівання учасників свята, бо осінній ярмарок вдався на славу. Школярам було цікаво і весело. Присутні могли поласувати духмяними пампухами, оригінальними смаколиками, гарячими канапками. На ярмарку в Добросині  було чим дивувати і було що придбати. Тож після свята ніхто не хотів розходитись, і ще довго вся шкільна родина ділилася враженнями.

С. З. БЕЗПАЛЬКО, заступник директора

з виховної роботи