Головна Культура В Жовкві відбудеться ювілейний концерту гурту “Мері”

В Жовкві відбудеться ювілейний концерту гурту “Мері”

395
0
гурт мері в жовкві

ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ «МЕРІ» У ЖОВКВІ!

9 грудня, 18:00, неділя, Жовква, Народний дім (вул. Львівська, 37) — продовження ювілeйного туру після шалeного успіху «15 років в твоїх меридіанах» від гурту «МЕРІ» у Львові!

Група «МЕРІ», авторський проект її незмінного лідера та фронтмена — Віктора Винника. Команда починалась ще у далеких 90-х, але датою народження «МЕРІ» прийнято вважати 19 вересня 2003 року.

Музику гурту можна охарактеризувати як поп-рок, свого часу Віктор Винник використовував такий термін, як opty-rock (оптимальний рок). Записи «МЕРІ» доволі форматні, тому легко потрапляють до ефірів фм-станцій, але усі, хто відвідав живі виступи музикантів, скажуть, що це справжній рок.

Прочитати про ще одног овидатного діяча культури та мистецтва ви маєте можливість на сторінці сайту – Ніна Матвієнко біографія.

За час свого існування Віктор Винник і «МЕРІ» видали чотири студійні платівки «Мерідіани» 2007, «Війни в прямому ефірі» 2010, «Кулями Любов…» 2014, «Я z України» 2016. Також відзнято понад 15 кліпів, прем’єра останнього відео на пісню «Просто Прощай» відбулась цієї весни на каналі М2.

Команда, має чітку громадянську позицію. Тексти до пісень — виключно україномовні. В арсеналі групи багато матеріалу на соціальну та патріотичну тематику. Без таких пісень, як «Незнайомий мій брат», «Сестра», «Падала Зоря», «Про Них», «Я z України», не обходиться жоден виступ музикантів.

Окрім України, «МЕРІ» відвідала з концертами, США, Велику Британію, Італію, Польщу, Латвію. В даний час група активно працює над черговою платівкою.

Запрошуються усі поціновувачі справжньої української музики!

Квитки онлайн тут: cshow.biz.ua та у Народному домі (тeл.: 097 468 97 66).