Головна Культура Віктор Павлік — один із найбільш колоритних виконавців української естради

Віктор Павлік — один із найбільш колоритних виконавців української естради

439
0

Мало хто вміє, як він, вносити ліричні ноти до наших сердець, створювати музичні коктейлі для душі. Він знає, чим дихає, що відчуває рідна країна. Він — дійсно народний співак.

Із сольною концертною програмою «Освідчення» виступив відомий український артист минулої неділі у Жовкві. Частину коштів, вилучених від концерту, скерують на потреби воїнів АТО та їхніх сімей.

Жовківчани досить тепло зустріли улюбленого виконавця. Так, увесь виступ артиста супроводжувався бурхливими оплесками, оваціями та навіть танцями. Почувши знайомі пісні, глядачі не соромились їх підспівувати.

Звучали пісні, від початку й до кінця пройняті любов’ю до Бога та матері. Мелодійні українські пісні він виконав дуже майстерно, а композиції про маму проймають до глибини самої душі.

У концерті прозвучали нові композиції та досить відомі хіти «Шикидим», «Афіни-Київ-Стамбул», і звичайно, найніжніші «Ти подобаєшся мені», «Ні обіцянок, ні пробачень», котрі він співає від початку своєї кар’єри й котрі досі не втрачають популярності. Однак найбільш чуттєвою була пісня «Два кольори».

«Велика подяка щирому, дотепному, жартівливому та професійному артисту за гарні хвилини відпочинку», — із захопленням ділиться враженнями пані Оксана, мешканка Жовкви.

Не оминув співак увагою й тих, хто допоміг реалізувати виступ у Жовкві, а також попросив найщиріших оплесків для «нашого генерального продюсера» — Господа Бога.

По закінченні виступу ми поспілкувалися із Віктором Павліком.

— Вікторе, Ви організовуєте благодійні концерти, виступаєте перед пораненими бійцями, котрі були в АТО…

— Морально підтримую бійців своїми піснями, і ця ініціатива – неостання. Ми їздили на Схід усією співочою командою, аби порадувати солдатів виступами, надати їм моральну підтримку. Поодинці мало чим допоможемо, а от разом — ми сила, котра збирає копійку до копійки. Потім ці кошти підуть на благі справи.

Від себе ж час від часу купую речі, зокрема й гітари, й передаю їх для потреб наших вояків.

— Зважаючи на сьогоднішню ситуацію в країні, багато артистів скасовує свої концерти, змінює репертуар, як Ви до цього ставитесь?

— Зараз у своїх програмах артисти більше використовують патріотичні, українські пісні, які лікують рани й душу. Музика допомагає нам жити, а пісенний репертуар кожен артист повинен обирати особисто.

Артист не приховував свого захоплення мужністю українських військових. Він також зізнався, що переконаний: агресорам повернеться те зло, котре вони творять на нашій землі.

— Я думаю, що ті нелюди, які ведуть гру людськими життями, забирають із родини батька, чоловіка, сина, будуть відповідати перед Богом. Війна заради амбіцій, влади, грошей, ніколи їм не зійде з рук. Наші хлопці, жертвуючи життям, боронять землю. Вони герої.

Зло повертається до зла. А Україна, просто Україна, щира, добра — має жити. Низько вклоняюсь перед нашими хлопцями і їх родинами. Вірю…

Яніна Тарасів.