Головна Культура Жителів Львівщини запрошують взяти участь у міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра»

Жителів Львівщини запрошують взяти участь у міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра»

180
0

Дністровське басейнове управління водних ресурсів пропонує дітям та молоді, а також всім мешканцям басейну Дністра, долучитися до конкурсу «Барви Дністра».

Конкурс проходить під девізом «Спільна ріка – спільне майбутнє».

До участі запрошують учнів, студентів та викладачів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладів усіх форм власності, водокористувачі басейну Дністра на території Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, Одеської, а також Республіки Молдова (вкл. Придністров’я).

Всі учасники зможуть передати власне ставлення до річки та бажання її зберегти, завдяки фотографії, малюнку, фільму або слайд-шоу, художнього або публіцистичного твору будь-якого формату.

Номінації Конкурсу:

  •  «Малюнок»;
  •  «Фоторобота»;
  •  «Відеофільм, слайд-шоу»;
  •  «Захід з оздоровлення водних ресурсів»;
  •  «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття».

Переможці конкурсу отримають призи, дипломи оргкомітету відповідно до номінацій. Нагадаємо, що конкурсні роботи приймаються до 01.10.2022.

Кожен учасник може подати до двох робіт за адресою: вул.Академіка Сахарова, 23-А, м. Івано-Франківськ, 76014, Дністровське БУВР.

Контакти для довідок:

Ольга Ленчук +38(0342) 52-31-42,

e-mail: vodaif@ukr.net

З анкетою учасника можна ознайомитися на сайті Дністровського БУВР у розділі «БАРВИ ДНІСТРА» за посиланням: https://vodaif.gov.ua/wp-content/uploads/2020/11/Anketa.pdf