Головна Спорт Львівський обласний футбольний турнір з нагоди Дня Державності зібрав команди 6 громад

Львівський обласний футбольний турнір з нагоди Дня Державності зібрав команди 6 громад

149
0

У Рудках учора, 28 липня, з нагоди Дня Державності відбувся турнір з міні-футболу серед спортсменів 13-14 років. За нагороди, окрім спортсменів Рудківської громади змагались спортсмени Городка, Біскович, Ралівки, Нового Калинова та Самбора.

Ареною для змагань став спортивний майданчик поблизу Рудківської школи імені Героя Небесної Сотні Володимира Жеребного. Його спорудили у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОВА. Схожі спортивні майданчики завдяки програмі є в кожній з громад, футболісти яких брали участь у турнірі.

«Ми часто говоримо про міжнародні перемоги та досягнення, та не менш важливо підтримувати громади, адже важко переоцінити значення та роль здорової, активної, патріотично налаштований молоді. Ми створили належну інфраструктуру і сьогодні бачимо результат: кожна з громад має команди, які показують гарну гру, мають бажання змагатись й розвиватись», – зазначає керівник управлінння молоді та спорту Роман Хім‘як.

Від Управління молоді та спорту й Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та Рудківської міської ради переможці отримали нагороди та подарунки.