Головна Спорт Максим Козицький зустрівся з львів’янином, який став найсильнішим чоловіком Європи

Максим Козицький зустрівся з львів’янином, який став найсильнішим чоловіком Європи

125
0

Павло Кордіяка здобув титул минулого тижня.

Сьогодні, 4 квітня, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зустрівся зі стронгменом Павлом Кордіякою, який здобув титул найсильнішого чоловіка Європи.

Нагадаємо, минулого тижня в Англії відбувся конкурс «Найсильніша людина Європи». Найкращий результат вдалось продемонструвати львів’янину Павлу Кордіяці. У цих змаганнях спортсмен зі Львова також встановив новий світовий рекорд у вправі «Колесо Конана».

Начальник ОВА поцікавився, як саме відбуваються змагання та як підтримують українських спортсменів на закордонних спортивних аренах.

Спортсмен розповів, що за кордоном на змаганнях до українських спортсменів ставляться з повагою та надзвичайно підтримують.

Максим Козицький відзначив, що подібні спортивні здобутки популяризують Україну за кордоном, і Львівщину зокрема, побажав спортсмену нових масштабних перемог.

Крім того, очільник Львівщини вручив Павлові Кордіяці подяку за популяризацію фізичної культури та спорту, незламну силу духу та зміцнення престижу України у світі. Начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як вручив стронгмену цінний подарунок.

Довідково: стронгмен – це змагальний вид спорту, в якому атлети демонструють фізичну силу, виконуючи різноманітні силові вправи.