Головна Спорт Днями у м. Львові відбувся закритий турнір із кіокушинкан карате

Днями у м. Львові відбувся закритий турнір із кіокушинкан карате

376
0

Днями у м. Львові відбувся закритий турнір із кіокушинкан карате Перший крок”, присвячений 25-й річниці із дня виводу Радянських військ із Афганістану, серед юнаків та дівчат. Організований турнір Львівською обласною федерацією кіокушинкан карате.

 У змаганнях взяли участь команди Львівського, Новороздільського, Кам’янко- Бузького, Брюховицького та Жовківського осередків. Особливістю заходу було те, що у ньому брали участь бійці без змагального досвіду, тобто це був їхній дебют на татамі.

Жовківщину представляли двоє учасників Назар Довбуш, учень Добросинської ЗОШ, продемонструвавши чудову підготовку, зайнявши ІІ-ге  місце серед хлопців 13-14 років у абсолютній ваговій категорії, та Марта Вненкевич, учениця Жовківської ЗОШ № 1, яка провела два поєдинки, завершила їх достроково, зайнявши І-ше місце серед дівчат.

Також свій перший крок зробили судді, які пройшли суддівську практику в складі двох суддівських бригад. Це Тетяна Андрущак та Дмитро Белута, представники Жовківської школи кіокушинкан карате.

Зараз бійці Жовківської школи кіокушинкан карате надалі тренуються та готуються у повному складі виступити на відкритому чемпіонаті Кам’янко-Бузького району та чемпіонаті Львівської області, що відбудеться у травні в місті Бродах.

Фото та відеоматеріали з чемпіонату можна знайти на сайті:

kyokysinkan.lviv.ua

 

0976651572  Богдан Голуб.