Головна Спорт Олімпіада 2022: скільки комплектів медалей розігрується на Іграх у Пекіні

Олімпіада 2022: скільки комплектів медалей розігрується на Іграх у Пекіні

811
0

У п’ятницю, 4 лютого, урочистою церемонією відкриття у Пекіні офіційно стартували зимові Олімпійські ігри. Змагання завершаться 20 лютого.

Українську збірну представляють 45 спортсменів у 12 дисциплінах: біатлон, бобслей, гірськолижний спорт, лижні двоборства, лижні гонки, санний спорт, скелетон, сноубординг, стрибки на лижах з трампліну, фігурне катання, фрістайл. Переглянути коефіцієнти на фаворитів різних дисциплін Олімпійських ігор – 2022 можна в популярній БК Пін Ап. Аби зробити це легко та швидко слід завантажити додаток контори на телефон, як це зробити розповіли за посиланням – https://metaratings.ru/best-bookmakers/pin-up-ru-skachat-na-android/

Аналітики називають головним фаворитом змагань у Пекіні національну команду Норвегії. На другому місці йде збірна Німеччини. 

Пекін — перше місто, яке прийняло і літні (2008), і зимові Ігри, тому багато з олімпійських об’єктів 2008 року було перепрофільовано для проведення цьогорічних змагань.

У змаганнях у Китаї візьмуть участь близько 3000 спортсменів, які представляють 90 національних олімпійських комітетів.

У семи олімпійських видах спорту буде розіграно 109 комплектів медалей – на сім більше, ніж у Пхенчхані-2018.

Лідерами за кількістю нагород стануть змагання з біатлону(11), гірськолижного спорту (11), ковзанярського спорту (14), лижних перегонів (12), сноуборду (11) та фрістайлу (13).