Головна Спорт Президент ПФЛ: передумов для розформування «Олімпіка» немає

Президент ПФЛ: передумов для розформування «Олімпіка» немає

117
0

Більшість команд Першої та Другої ліги відновили підготовку до весняної частини сезону.

Нагадаємо, що весняна частина сезону у Першій та Другій лізі розпочнеться 19 та 26 березня. Прочитати прогнози від експертів на матчі можна на порталі «Рейтинг Букмекерів». Слід додати, що букмекерська контора Олімпбет пропонує вигідні пропозиції на спорт, а також високо оцінена користувачами в надійності та коефіцієнтах. Прочитати детальний огляд БК Олімпбет можна тут.

Голова ПФЛ Олександр Каденко повідомив, чи хтось із учасників покине чемпіонат достроково.

За словами Каденка, напружена ситуація в командах Першого дивізіону існує тільки в «Олімпіка», де наразі відсутній головний тренер, а також деякі гравці. Проте, президент ПФЛ запевнив, що передумов, аби розформувати клуб, немає.

Олександр Каденко планує зустрітися із президентом футбольного клуба «Олімпік» і всі сподіваються, що після цієї зустрічі буде конкретна інформація про те, хто очолить команду.

Щодо Другої ліги, то, за словами Каденка, керівництво футбольного клубу «Дніпро» запевнило його, що клуб дограє сезон до кінця, незважаючи на те, що після осінньої частини сезону тренерський штаб та гравці подали заяви на звільнення.

На жаль, є команда, яка знаходиться в зоні ризику, як розповів президента ПФЛ, це «Нікополь». Існує велика ймовірність, що команда може припинити існування. Як зауважив Каденко, вони роблять все можливе, аби не допустити цього.