Головна Спорт У «Десні» виплатили одну зарплату, але футболісти чекають, чим закінчиться «справа Калитвинцева»

У «Десні» виплатили одну зарплату, але футболісти чекають, чим закінчиться «справа Калитвинцева»

79
0

11 лютого чернігівська «Десна» полетить на завершальний етап підготовки – до Туреччини.

Нагадаємо, що у 19 турі чемпіонату УПЛ «Десна» 27 лютого зіграє з «Дніпром-1». Прочитати прогнози на матч з коефіцієнтами від БК можна на сайті Vseprosport.

Відомо, що підопічні Олександра Рябоконя планують ще один контрольний матч у Чернігові перед виїздом за кордон. Максим Дегтярьов поки що не з’являється в  тренувальному таборі, адже зазнав деяких травм. Решта складу команди – в строю. Серед гравців є й Денис Безбородько, про звільнення якого раніше повідомиляли ЗМІ.

Проте, багато залежить від рішення Палати спорів УАФ у справі Владислава Калитвинцева, яку передали до «Олександрії». Очікується, що засідання відбудеться 9 лютого. Якщо «Десна» програє, то всі гравці, перед якими є заборгованість, можуть покинути команду.

За наявною інформацією, кілька днів тому гравці «Десни» отримали зарплату за жовтень 2021 року, а з деякими навіть розрахувалися за травневі борги.

Раніше ми повідомляли, що у черговому контрольному матчі чернігівська «Десна», яка проводить перший передсезонний етап підготовки у рідних пенатів, поступилася у Києві «Оболоні» (0:1).