Головна Спорт Переможці та призери обласних олімпіад і конкурсів оздоровлені в Болгарії

Переможці та призери обласних олімпіад і конкурсів оздоровлені в Болгарії

272
0

Призери обласних олімпіад і переможці конкурсів району (23 чол.) відпочивали з 26 червня по 5 липня у Молодіжному центрі «Хеппі Ленд» (Болгарія, Сонячний берег). Поїздку Жовківському центру творчості допомогла організувати туристична компанія «Христофор-Тур».

 У день приїзду керівник групи Вікторія Кирилюк зорганізувала привітання іме-ниннику Богдану Гошкові. Увечері відбулася Піратська вечірка, а на другий день наші дівчатка танцювали на святі Нептуна. Весело їм було! А згодом вітали з 16-річчям Данила Міщенка.

Насичена програма відпочинку. Море, басейн, танець русалок на святі Нептуна, команда хлопців змагалася у баскетбол, прогулянка Сонячним берегом. Великий вибір їжі: фрукти, одна страва в кількох видах. Печене, варене, смажене. Та Данило казав, що в мами смачніше… Скучав мабуть…

Наші відпочиваючі в Болгарії побудували місто з піску, назвали його Роксолана, придумали історію і захищали її. Отримали грамоту за найромантичніше місто… Історію розповідала Соломія Корицька. Взяли участь у конкурсі «Хвилина слави». Малюнки малювали Соломія Корицька і Христина Іванець, Данило Міщенко грав на гітарі, Таня Васильчук, Інга Безугла, Орися Гнідець танцювали. Аліна Стрілець та Ірина Білан робили аплікації.

Щоденні вечірні прогулянки Сонячним берегом. На вечорі зна-йомств усі розповідали, чим займаються і завдяки чому опинилися на такому відпочинку. Дізналися багато цікавого. Хлопці сформували команду і залюбки грали у футбол.

У Болгарії були активними як дівчатка, так і хлопці. У конкурсі «Колобок» необхідно було одягнути на учасника якнайбільше одягу. Дружно одягали найменшого Михайла Левандовського. Весело було!

Чергову грамоту отримали за трон із піску. Вельми цікавою була екскурсія в Несебр, яка закінчилася поїздкою у потязі і поїданням смачного морозива у кафе з живими черепахами, зеленню і природним каменем.

На конкурсі «Міс табору» Інга Безугла виборола звання Міс Скромність. Костюм із підручних матеріалів допомагала робити уся група! Вийшов найкращий!

Хлопці хоча й не виграли у футбол, але отримали азарт і задоволення. Змагань у Хеппі Ленді дуже багато. Керівник групи Вікторія Кирилюк надихала всіх на участь та перемоги. На дискотеках всі теж були разом. А фотокором групи був Сергій Медяк. Буде що згадати!

На жаль, закінчуються веселі канікули в Болгарії. Стільки вражень, нових друзів. Так не хочеться їхати додому…

Та підійшов день прощання з Болгарією. Сумно. Сльози, обійми, зітхання…

Але як результативно! Завойовано 16 грамот: 3 — групові, решта — індивідуальні. І це за тиждень. Дуже приємно! Знай наших!

Вперше за існування табору вручили грамоту керівнику групи Вікторії Кирилюк, яка працює керівником народної вокальної студії Жовківського центру творчості, за активну участь в організації готельних заходів та високий професіоналізм у вихованні дітей. Це теж дуже приємно! Переможцями стали також Юра Шарко (3 місце, шашки), Андрій Семочко (3 місце, армреслінг), Данило Міщенко (2 місце, армреслінг; два 1 місця за підтягування та вправи на перекладині). Вітаємо!

Тішить, що група переможців і призерів обласних олімпіад і конкурсів Жовківського району, яка за бюджетні кошти була оздоровлена в Молодіжному центрі «Хеппі Ленд» (Болгарія), показала високі результати у конкурсній програмі за кордоном. Обдаровані діти — обдаровані скрізь. Нехай вам щастить у майбутньому житті!

Ірина ЧУРІЙ,

керівник Жовківського центру творчості.